Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Stilla en nybliven mor på Gotlands Katthem!


Valborgsungar

Valborgsungar
födda när elden flammar
duktig kattmor
mirakel på katthemmet
säkra från väder och vind




Bunden vers (Tanka) av Patrik Orion Sten
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-30 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten