Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångesten


Min ständiga ledsagare

På vem kan jag tro
när allt är så här smärtsamt
Jag vill finna min ro




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-01 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP