Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resan

jag vaknar
och hör sången från skogen
på andra sidan vägen

genom den tunna gardinen
ser jag himlen
och dom höga träden

ljuset silas in i rummet
jag ligger alldeles stilla och lyssnar
på ljuden av en helt ny dag




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-05-01 21:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En underbar text som bör läsas av många, den är befriande, lustbejakande den natursköna våren och försommaren!
2023-06-02

    ej medlem längre
Tycker om...
2013-03-10

  sommarmoln
Tycker väldigt mkt om...
2012-12-12

  vera gade VIP
läste att en dikt skall vara värd att skriva och värd att läsa...här ger ENKELHETEN en påminnelse om att livet är värt att leva
2012-05-18

  Linda CH VIP
Varje dag en ny resa! Gillar.
2012-05-11

  Niclas Petersson VIP
Dina dikter bär alltid ett spår; en känsla av en roadmovie.
Subtil längtan och lågmält vemod.
Gillar. Mycket.
2012-05-02

  bittemi VIP
vakna skulle det stå
2012-05-01

  bittemi VIP
Härligt att vana så. Fin text
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP