Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens första dag

Vårens första dag
skogen lockar till besök
kilon behöver minska
motionspåret kläs i grönt
promenad med fåglarna




Bunden vers (Tanka) av Patrik Orion Sten
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten