Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte du heller


inte du.
inte du.
inte du.
inte du.

inte du heller.

ingen överhuvudtaget.
eller inte någon.

inte nån alls.

så: skall vi prata om pirater
på sjuttonhundratalet nu?

hur fan
vs
vette fan

eller hur mycket tycker du
en begagnad säng kostar?
spelar nypriset någon roll?

eller lindar du in dumlekolor
på något nyinnovativt sätt:

do tell me all about it.

jag sover ju så jävla gott.

pierre i sjuan har köpt en grön moppe.
han är en jävla tönt.

min shimaro snodde en jävla pundare.

men å andra sidan har jag aldrig imponerat
någon med min krassa levnadshistoria.

för jag hittar ju bara på?

som nu ungefär.




Fri vers av process,armanls
Läst 106 gånger
Publicerad 2012-05-01 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

process,armanls