Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vet du vad det roligaste är?



jag pratar om verkligheten.

så du kan inte ha en susning
vad fan jag jiddrar om. eller hur.

en sådan där retorisk föreställning.

det är bara poesin som är ologisk.

alltså är jag klart mänsklig.

eller galen.

i just don´t give a shit
what you think about me.

för här tar man sig rättigheter.

störst går först.






Fri vers av process,armanls
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

process,armanls