Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar dig

 

men å andra sidan köper jag kokain
när jag leker matt damon och mitt
vardagsrum är en vrå i afghanistan.

jag hatar språket.
jag hatar mitt färgsinne.

jag hatar för det mesta
allting som förespråkar
ingenting som om det ägde en
legimitet att vara allt.

du kan inte slå knut på dig
själv va?

och så var det spionen som
hittade sig själv i en väska
i ett badkar.

outgrundliga äro herrens vägar
och vem är din farsa? egentligen?

prata väder. prata bokmärken.
prata blåmärken. prata ärr.

prata skräck.

prata gojja.

och hade du för ett ögonblick
glimtat in i min verklighet och
för en sekund åsidosatt din jävla
plan på hur den här världen skall
befolkas - så hade det inte gjort
någon skillnad.

en del människor är djur.

och de lär sin spinna innan de morrar.
de lär sig sitta innan de anfaller.

de lär sig någonting innan de lär
sig ingenting? eller hur gick jargongen?

but do enlighten me. i am so interested?

ironi lyser inte igenom en skrift.

det gör inte en inköpslista heller.

och drunkna i poesi?

det krävs tre vektorer för att få det fjärde
tornet att falla. synd att ni var så jävla kassa.

annars skulle jag varit den här världens härskare nu.

men mm-sport i en oktagon och conan-sport som
på medeltiden är ju få förunnat att förstå eller kunna.

jag hoppade hage på övergångsstället till affären idag.

kan inte du - så kan jag.

någon jävla rättvisa skall det ju vara i världen.




Fri vers av process,armanls
Läst 121 gånger
Publicerad 2012-05-01 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

process,armanls