Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

care to post more pictures of asparagus?



jag har rabblat sönder mina kinder
i böner till Gud.

jag är nog en skugga av mitt forna jag.

jag kan inte bita hårdare
kring min egen ryggmärg.

det är bara världen
som krackelerar.




Fri vers av process,armanls
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

process,armanls