Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogspromenad

Skogspromenad
följer solvarma stigar
ödla bland barren
slingrar sig i säkerhet
i mattan av vitsippor




Bunden vers (Tanka) av Patrik Orion Sten
Läst 235 gånger
Publicerad 2012-05-01 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten