Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxbrygd

Att koka soppa på en spik

Kasta fjädrar på en ruta
i syfte att den krossa

Be en man att bevisa att han
har stake nog att visa moral

Är ungefär lika svårt


Blanda detta i en gryta
rör runt och forma något nytt
av gammalt, återvinn




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-01 20:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnans sinne, kvinnans själ
är mannen övermäktig

hon bör vara den som styr
2012-06-27

  Anders Nordlander VIP
"Be en man att bevisa att han
har stake nog att visa moral"

visar det ofta, jag är man!
2012-05-01

  zallander
I skolan fick vi en soppa med makaron skruvar. Så man kan säga att dom koka soppa på en skruv. Den var för övrigt lika osmaklig som min humor.
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP