Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladder

Bladder bladder bladder
knäck koderna själva

Snacka går ju
men upp till bevis

Var finns de som
kallar sig medmänniskor?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-01 20:29



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
bra skrivet och sant!

Men, finns det nån människa som orkar eller kan hjälpa alla andra. ?
2012-05-01

  LassO
sällan på, ofta bakom, barrikaderna
2012-05-01

    ej medlem längre
De blir färre och färre,alla har nog med sitt men att konversera genom nätet känns knepigt i längden,men vi lever i en digital hystyeria,fattar inte vad folk har blivit rädda för,eller som Stefan Sundström sjunger "Förr visste man vem av oss som var galen när vår kommunikation var analog" Folk har blivit som småungar på julafton,trots att vi haft mobiler och datorer i en 15 år,ändå slutar man inte faschineras av den senaste mobilen och senaste laptopen m,m m.m,löjligt utav bara helvete är vad det är,och alla handsfree,man vet inte om det är en psykotiker eller telefonist man möter.........Tack U.s.A och tack EU för att ni förslavat våra barn och oss själva amen.
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP