Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Till en vän

  

jag ser dina trötta ögon

ögon som säger

hjälp mig

dina ögon följer mig

dagar och nätter

 

jag har aldrig hört dig klaga

eller gnälla trots att du många

gånger har behövt och haft

anledning att göra det

 

du är tålmodig

veckorna på sjukhuset

var nödvändiga

men också jobbiga

hemlängtan

längtan till familjen

fyllde dina ögon

med tårar

 

du fick komma hem

några timmar ibland

vara tillsammans

med dina underbara töser

och din man

 

till slut återhämtade

du dig, så att operationen

äntligen blev av

 

så glad du var

när du kunde äta lite grann

något som du gjort

på flera veckor

 

nu är du hemma

hos din underbara familj

det har varit några bakslag

 

nu hoppas jag och önskar

av hela mitt hjärta

att du får krafterna tillbaka

att du har tålamod

inte misströstar

om det inte alltid blir

som du vill och hoppas

 

du ska veta

att jag är stolt över dig

du är en överlevare

tapper och modig

 

glöm inte

att be om hjälp

jag finns här

när du behöver hjälp

så säg till fråga

jag är ingen tankeläsare

men jag älskar dig

och din underbara

härliga familj

 

 

anits 25 april 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-01 23:29



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varmt och vackert skrivet. =) Så fint. =)
2012-05-02

  Christine Sabel
Vilken underbar bild!
2012-05-02

  Christine Sabel
Äkta kärlek utan att tränga sig på, det gillar jag!
2012-05-02

  Eva Helene VIP
Ömsint och kärleksfullt skrivet!
2012-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag hörde om världens tyngste man att fast han hade enorma problem med sin vikt var han alltid glad och försökte alltid att uppmuntra andra.
Det sades också om världens längste man att han var lika snäll som han var lång.
2012-05-02

    Birgersdotter VIP
Så underbart varmt och kärleksfullt
2012-05-02

  Bibbi VIP
Helt underbar hyllning till någon som Du håller kär.
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP