Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När känslorna kväver mig


Ett liv andas, ett tar slut

Ett liv andas
ett tar slut
Luften vi andas
jag och du

Stapplar fram
i dimridå
önskar om mod
att be om nåd

Men jag har inget mod
heller ingen tro
känner mig så död
inombords

Vi kan inte nå fram
vi försvinner bort
från varann
så sakteligen varje dag

sent du vill tro
sent du förstår
att jag inte mer vill
fast jag försöker ändå




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-02 03:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert Magica!
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP