Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet sover under granbarren

Jag vill finna någonting utanför
men möts ofta av mycket svärta
Vill tro att det kan bo mänsklighet
i detta vårt land
men allt visar på motsatsen
Tänker för mycket, känner allt mer

Ödet sover under granbarren




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-02 03:58



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Det är just där den finns.
Medmänskligheten.
Det verkliga.
Under granbarren.

Gillar.
2012-05-02

    ej medlem längre
Berörande.Hoppas ditt öde vaknar till bestående bra........!
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP