Det evigt-ständiga nätet

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det evigt-ständiga nätet




I väntan på ... någon ... något ... eller ...

Och hon talade och sade:

”Se, jag är den som är hon,
den ni väntade på
som aldrig kom,
ty mitt rike är Aldrigheten
– den tänkta motsättningen
till verkliga förhållanden,
riket som icke är
vare sig av denna
eller någon annan värld.

Ni måste lära er
att troget vänta,
att vänta på Aldrigheten
ty att vänta
är blott att vänta.

Och jag är den som är hon,
Aldrighetens Drottning.”

Och de som hörde henne tala så utan att hon alls var tillstädes förundrades över hennes hemlighetsfulla, löftesrika tal och lade det på minnet. I nästa stund var dock allt glömt och det var som om det som aldrig hände inte hade hänt.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-02 14:21



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
känns som ett intro till en längre saga, en berättelse. Gillar tonen i denna text..
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP