Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränser


Jag försöker skapa
gränser till dig

avstånd

mellanrum

men inte ens tiden
rår på min vilja
att nå dig

de outsagda orden och
de ouppfyllda drömmarna
hindrar varje ansats
till att släppa
taget




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-05-02 14:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
väl formulerat...
2012-05-06

  demonsson
Mycket bra skrivet helt enkelt! mvh. demonsson
2012-05-04

    ej medlem längre
Återigen en text av dig som hugger tag och berättar med känslor.
2012-05-02

  Eva Langrath VIP
Sorgens svåra väg beskriven på ett sätt som känns ända in i hjärtat.
2012-05-02

    ej medlem längre
Viljan och förnuftet går inte alltid hand i hand....
Bra beskrivet om detta "jobbiga"!
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös