Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande


Vaknar till en ny morgon
och ny vånda
likadan som igår
men annorlunda

obeslutsamheten
virvlar runt trötta
tankevindlingar
målar upp
vackra vykortsbilder
bredvid sorgescenarier

tankarna har tröttnat på
att invänta förändringar
fötterna har tröttnat på
att leta nya stigar

Heräys (finska)

Herään uuteen aamuun
ja uuteen huoleen
samaan kuin eilen
mutta erilaiseen

päättämättömyys
pyörii väsyneiden
ajatusten ympärillä
maalaa
kauniita postikorttikuvia
suruskenaarioiden viereen

mieli on kyllästynyt
odottamaan muutosta
jalat ovat väsyneet
etsimään uusia polkuja




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-16 08:57



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Om att komma sig för med att säga "Jag orkar inte", vilket är modigt och svårt.

2024-04-16

  KYREUS of Sweden
Vuxenhetene värkar.
2024-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös