Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerdrickare

Jag är och
förblir nog
alltid
en sockerdrickare
i hjärtat




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-02 15:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Samma här, även att jag lämnade den sidan för denna.
2012-05-02

  LassO
variera med en fruktsoda... ;=) den är faktiskt, godare :=)
2012-05-02

    ej medlem längre
Samma här!
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP