Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outforskad, Rubiks kub




resan

 

upptäcker

sidor av dig

som jag inte visste fanns

men älskar att finna




Fri vers av Peter Romance
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-13 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance