Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strand

att uppgå i den odelbara kärleken
och utplånas av solen, sand och kalksten
mellan vita tår som vandrar

två röster vid den glödande
horisonten, två viljor och
en skugga, kastad

över tystnadens
vita mantel

vågornas svall i buktens öra

handen mot axeln, himlen
mot klippan, måsarna doppar
vingarna i solen och
dyker

oförgängliga i ensamheten

intill det glömda och fördolda

förenade intill förvandling
vid den karga laglöshetens
strand




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-02 18:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten förtjänar sina tvenne
maskrosors gula solar
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin