Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktmänniskor i olika positioner - Jag tackar er ödmjukast för INGENTING!!! Även min "kära" sambo - Tack för ditt s.k. "stöd".


Jag får aldrig ro

Jag fullföljer snart planen
det finns inget mer kvar

Livet är inget för mig
jag orkar ej göra uppror

Ni vinner allihop – Grattis
Era jävlar!

Jag blir inte 35 år
Snart fälls min sista tår




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-03 00:00



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Nej, nej...säg inte så. Du klarar det.
kramar till dig/annie
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP