Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




GLÄDJEN

 

 

det finns en glädje

som när den kommer

till mig

gör ont

 

den glädjen

bör hanteras varsamt

så den inte går sönder

det är så lätt

att just den glädjen

förvandlas till sorg

 

så står jag där

på ruta ett igen

undrar

vad var det som hände

 

anits 2 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-03 00:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2012-05-04

  Eva Helene VIP
Känner igen känslan. Fint beskrivet!
2012-05-03

  Anya VIP
En text som jag verkligen tar till mig. Den föder tankar. Bra!
2012-05-03

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2012-05-03

    ej medlem längre
Ja, vi är så spröda...
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP