Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitt fint

Jag dör hellre
än att lyda
någon annan




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-03 01:17



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
man ska inte låta andra ta över ens liv!
2012-05-06

  Annie b'larsson VIP
Du behöver inte göra vare sig det ena eller det andra.

Vem har gjort dig så här illa? Tag hit den, så ska jag slå in lite vett i idioten.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP