Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet svaret

Hur är det egentligen?
Går du på vad andra
tycker
eller tänker du själv
när det kommer till kritan?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-03 03:19



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
försöker tänka själv, men det är svårt. Grupptrycket kan vara starkt!
2012-05-06

  LassO
kan svaret men, vet du frågan? ;=)
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP