Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmaning

Buga dig för en
halshuggen kejsare

tygla den stegrande
döden och krossa
upproret av glas

treva blind över
intets väggar

och offra de nätter som
fostrat ditt hjärta




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-03 16:25



Bookmark and Share


  desert star
här är du alltså två rader ner från mig på uppmärksammade texter ;)
2012-05-05

  desert star
dikten är våldsam och väldigt auditiv, ordet uppror hade passat bättre i en politisk dikt
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin