Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland Er

Tro inte, att det finns någonting av mig i dig.
Jag vandrar omkring bland er, men jag är inte en av er.
För varje gång som mönstret bryts, försvinner ytterligare ett minne av den jag en gång var, i en annan tid och på en annan plats.

Jag har alltid sökt efter mysterier.
Alltid letat bakom väggarna.
Men av all sorts grymhet, avsiktlig eller oavsiktlig, var den du utsatte mig för den som med tiden gjorde mig starkare än allting du aldrig vågade möta.

Jag vandrar omkring bland er.
Men jag är inte en av er.
Och du kommer aldrig att kunna förinta mig.
Jag kommer aldrig att låta dig förinta mig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olle Gudbrand
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand