Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla mormor varför var du så trasig

stilla smeker åren


rynkig mager kind

försvann gjorde han


som tappat orden


i en kruka planteras


en aftonbön för syndens lockrop

sorgen finns i hennes ögon

iskalla blå

ser en plågad dotter


ge en hjälpande hand


men i maskrosor göms

sommarens hånfulla leende




Fri vers av lilla moln
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln