Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gallerkärring


bibelns budskap skall man vara jävligt
försiktig med. håll i alla tyglar du någonsin
kan få tag i. för tro mig - det behövs nu.




Fri vers av grottmänniska
Läst 230 gånger
Publicerad 2012-05-03 21:55



Bookmark and Share


    grottmänniska
Right back at ya.
2012-05-03

    grottmänniska
Säg det till reinfelt.

Moderat jävla kapitalism är åt helvete.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

grottmänniska