Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck the gigant if you have to


i have never in that position
if you know what i mean?


- heeeeeeeeeeeelllllllloooooooo.

the most expensive bitch you never have met.

och trolla:- snacka går ju. men snacka så det går - det går ju inte?



du ser hemskt trevlig ut.
och jag är en vampyr.

det är jag inte alls medveten om.




Fri vers av grottmänniska
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grottmänniska