Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattmörk hemlighet?




jag älskar dig


du kan vända synvinkel som en rallyförare.

andra sidan jordklotet hänger inte med.


jag förstår du är utsatt.
jag vet hur det känns.

jag vet att du inte kommer att
knulla en flyttbyrå.

du är ganska lik mig på det viset:

upprorisk och djärv.

har jag sagt att jag älskar dig?





Fri vers av grottmänniska
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grottmänniska