Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotbollsjävel



du ligger för döden och får frågan om
blodtransfusion - vad säger du då?

NÄ JUST DET.





Fri vers av grottmänniska
Läst 244 gånger
Publicerad 2012-05-04 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grottmänniska