Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marken skakade

Jag lämnade mina sorger bakom mig, när marken skakade och himlen öppnade sig. Någonstans där bröt jag mig loss från vinterklädda kedjor, och isolerade rum.

Vid flygplatsen, med packningen, lämnades resterna kvar. I taxin, bortom motorvägen fick jag mina svar. Det var skisser med grå nyans, en början och inte något slut.

Nu försvinner natten mot en kristallblå sky. Nu dansar syrsorna i gräset, medan dagen gryr.






Fri vers av April skies
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies