Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke som kom till mig idag




ETT LJUS

  

det finns ett ljus

någonstans på min väg

det gäller att hitta det

 

 

anits 3 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-03 23:17



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Mycket tänkvärd text!
2012-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Han är Världens Ljus.
2012-05-04

  Bibbi VIP
Så sant.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP