Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Samlare

 

Samlare

visst jag är en samlare

vad samlar jag då på?

 

jag samlar på ord

känner på orden

smakar på orden

 

lägger ifrån mig ett ord

tar upp ett nytt

känner, smakar

 

så häller jag på

tills jag funnit ett ord

som känns ärligt

som andas tillit

 

det ordet tar jag till mig

gömmer det i mitt hjärta

vet att det ordet

bär mig alla dagar

till tidens slut

 

 

anits 3 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-03 23:43



Bookmark and Share


  ULJO
Lysande i både ord och bild
2012-05-08

  Anya VIP
Mycket fin text som jag verkligen tycvker om. En vacker bild lyfter extra.
2012-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Ed Gein samlade på näsor.
2012-05-04

  LassO
ord är härliga än mer i meningar tycker jag då men meningar är ju, ord...
2012-05-04

  Eva Helene VIP
Javisst, är nog bland det bästa man kan samla på, de goda tillitsfulla orden och bevara dem i sitt hjärta!
2012-05-04

  Bibbi VIP
Underbar upplevelse.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP