Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville bara säga...


Tack! :)


Tack till er som stöttat mig
de senaste dagarna
då jag mått så dåligt.

Det har betytt jättemycket!
Mer än ni anar.

Kram!




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-04 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP