Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnar på tvätten


Och Du

Kultur
skriv en full man på näsan

Yoga
fiska i halvfart med månen på besök

Te
grönt som havet, svart som botten

Så kom igen
Jag menar inget med det
Har jag nånsin gjort det

Ja, alltid

Men det är här och nu

Som tankar
Som känslor

Nu går vi vidare

Skidorna på
Snön är med

Och Du




Fri vers av Fredrik B.
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-01-31 10:54



Bookmark and Share


  Fredrik C.
Luftig, med driv och rymd för tankar och känslor.
Och så just snö som är med, I like
2006-02-07

  Fredrik B.
jag är ledsen, men det blir ingen kopp. ska det åkas skidor, gå på tur så blir det en thermos. sanningen är hård, tuff och grön.
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik B.
Fredrik B.