Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturligt

det första jag känner är hennes lår
dess insida som jag snabbt lämnar

hennes tår i ljusröd lack
en kyss på varje
här, ingen sanning

till hennes häl jag går
hälsenan
innanför hennes kött och blod
upp i vad
och min hand på det yttre
där finns det

jag har aldrig sett hennes lår
bara benämnt dem
under en mörk mönstrad badrock
som är lång, ner till fotknölar

vill inte vara där, inte nära hennes kön
inte nu
kittlar mig uppför hennes sidor
känner då hår
i två armhålor
varmt och naturligt

närhet och energi
oväntad energi
finner jag
i det hårigas håla

naturligt, övernaturligt
sant och rikt
förvånad stannar jag upp
vilar och är fast





Fri vers av Fredrik B.
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-01-31 11:11



Bookmark and Share


  Fredrik B.
hmmm....som vågorna i katalonien, fria och vilda, så tänker jag i närvaro av era kommentarer, Loredana och Fredrik C
2006-01-31

  Fredrik C.
Mysigt och ett gott skratt !!!!
2006-01-31

  Last Word Spoken
Underbar eroromantik full med kittlande mystik.
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik B.
Fredrik B.