Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så du älskade mig iallafall

Ett pistol skott, mot min nacke.
Världen är ond.

En pil genom mitt hjärta,
plötsligt blir den god.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 239 gånger
Publicerad 2012-05-04 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann