Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i skogen...




Vårdags morgon i skogen

 

 

Vandringen längs de tysta

stigarna,

fylls av fåglarnas språkliga,

ljudliga och

ljuvliga tonerna.

 

Vitsippornas nickande huvuden,

nyvakna, väckta av dagens

första strålar.

 

Lyfter sitt vita ansikte,

sträcker på sig och

lyser med all sin kraft,

denna vackra dag.

 

Våren genomstrålar

allt liv i skogen,

det vi ser,

och det vi inte ser,,

 

 

Det är underbart att bara vara,

där,,

 

mitt i allt,

 

liv.

 

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-06 08:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns gott.
2012-05-06

  Änglaögon
Jo, det är fint att få vara en del av det vaknande vårlivet. Bra skrivet!
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP