Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets frågor

Människor
går omkring
med drömmar
om ett annat liv
på en annan plats

Människor
längtar
till något annat
ouppnåeligt

Människor
tar inte till vara
på nuet
det liv
som finns

Det finns alltid
något annat
men är det bättre?




Fri vers av AA VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-05 00:34



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Mycket sant! Vi är alltför sällan i nu-et, i det förgångna eller i drömmarna om framtiden. Och så missar vi alla fantastiska ögonblick
här och NU
2012-06-20

    Birgersdotter VIP
Det är sällan det..ta hand om livet
2012-05-05

  mickech
En bra fråga, tror inte att gräset är grönare på andra sidan!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP