Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mosaik

Skärvor av liv
sammanfogas
likt ett pussel

Varje bit
utgör ett stycke
historia

För varje år som går
bildas en mosaik
där varje skärva
har sin nyans
sin innebörd

Det är mitt liv
mitt förflutna landskap
mina trådar




Fri vers av AA VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 01:41



Bookmark and Share


    Shush
De tre sista raderna är pure gold.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP