Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som sagt

begriper det inte
förstår det inte
fattar det inte

halar flaggan
revar seglen

och

går och dränker mig i
en tekopp




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-05 09:25



Bookmark and Share


  Nikolaj
Ha. ha, underbart svart .
2012-05-05

  kerstin skriver VIP
nä.
hissa seglen och flaggan utan att förstå igen så blir det trångt i tekoppen.
jag tycker mycket om denna!
2012-05-05

    ej medlem längre
ha underbart dystert det här .

kram
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP