Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotograferad vår

uppvridna sparvar konverserar
på en sprucken asfalt

små sprakande kottar ritar
skuggmönster under tallens krona

vårens urverk knastrar inunder
den tunna barken

och skatans vingbredd piskar upp
moln av östasiatisk dans

du knyter din hand runt
ett flytande moln

tar en tugga av solen
och somnar




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-05 12:38



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Poesi in i minsta vingpenna! Krackelerande vackert!
2012-05-07

  AgnesP
Ljuvlig surrealism:)
2012-05-06

    ej medlem längre
En kort sagt underfundig och underhållande dikt!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin