Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallskärm

Jag sökte svar

Varför?
Tusen tänkares glans
möter mig i passagen
jag vänder om
men kommer igen

håller fokus
svävar fritt, om än bara
för en kort stund
landar och vet:
att vi inte vet




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 185 gånger
Publicerad 2012-05-05 17:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är du en passagerare?
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon