Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Är En Förintelse

Du är en förintelse, som aldrig kommer att drabba mig.
Du är en förintelse, som alltid kommer att förbli en del av mig.
Du är en förintelse, klarblå och skimrande.
Du är en förintelse, som kommer att få mig att glöda på nytt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olle Gudbrand
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 17:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det skulle kunna blivitt en bra Ramones-låt: "Holly is a holocaust".
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand