Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berg




berg vilket
omsluter
mig



lade mig i
ditt innandöme

i grotta gavs
mina ögon ro



länge vakade jag
i detta mörker



sökte släcka
varje
uppstigande
gnista




berg
vilket
omsluter
mig



du kisar
släpper in

springa av
ljus



jag ser

länderna



hör
länderna


kalla mig
till




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-05 21:46



Bookmark and Share


  Christian Eriksson
som en längtan ut, bort, upptäcka nytt ljus och nya platser.. jättefin!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser