Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack och lov för allergimediciner...




Allergisk mot våren


Härmed invigs pollensäsongen



Påsken inviger vårens

pollensäsong.

 

Björkarna slår ut sina armar

och

pudrar himmelen

med stoft

som får

näsan att explodera

och ögonen

att svämma över.

 

Ändå,

längtar man till våren,

även om man är så allergisk.

 

Ändå kliver man in i dimman

av det stoft som

lindar in hjärnan

med

trötthet.

 

Man kliver in,

för man vet...

att sommaren snart gör

entré.

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-06 08:43



Bookmark and Share


  Järnkatten
Så sant, var vore man utan Loratadin, också heter du Björk ;), jag kommer inte långt efter som heter Damm ;D..
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP