" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Dance me to your beauty with a burning violin." av L .Cohen




kärlekstoner

 

smeker din hals

din snäcka

får dig i stämning

 

stråken kommer fram




Fri vers av Peter Romance
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-06 10:13



Bookmark and Share


  karenina VIP
vacker dubbeltydighet som förstärks av ingressen
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance