Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har


en värld att utforska
en segelbåt att bygga
en fårfarm att finna

ett liv att leva

och

sjutton steppskor att dansa i
när tröttheten finner mig
klär jag min hud med skimmer
söker jag mina fotspår i sanden
finner jag min längtan lagd
bland snärjgräs och gråklippor

nej jag

vandrar inte längre bland skuggor
bär inte längre de brutna benen

ty

jag föddes genom och
nu är jag mina vävda ord




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-06 21:48



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Vitalt och livskraftigt!
2012-05-07

  Casbah* VIP
bra!!
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP