Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
evigt om och om igen


alltid



vi älskar dig
du är vår


våren är här
ljuset är


åter


värmen får
allt


liv
att återfödas


för att


älska
oss


igen








Fri vers av glasa VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-07 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP